MENIU

PSD vrea ca șeful campaniei USL pentru referendumul pe Constituție să fie de la PNL

PSD vrea ca șeful campaniei USL pentru referendumul pe Constituție să fie de la PNL

PSD nu intenționează să propună un șef de campanie pentru referendumul de revizuire a Constituției, liderii social-democrați considerând că o astfel de propunere trebuie avansatã de PNL, au relatat, marți, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

Social-democrații apreciază că liberalii ar trebui să își asume tema revizuirii Constituției și, ca urmare, ar trebui să avanseze o propunere în ceea ce privește șeful de campanie pentru referendum care să coordoneze, din partea USL, desfășurarea campaniei referendale, potrivit unor surse PSD.

Subiectul desemnării șefului de campanie pentru referendum a fost discutat luni în ședința săptămânală a conducerii PSD.

În reuniunea respectivă, liderii social-democrați și-au declinat responsabilitate organizării din partea USL a campaniei pentru referendum, considerând că de acest lucru ar trebui sã se ocupe liberalii, care și-au asumat această temă prin președintele PNL, Crin Antonescu, care este și președintele Comisiei de revizuire a Legii fundamentale, au relatat sursele citate.

Social-democrații au stabilit, de principiu, în ședința BPN de luni, să se ocupe cu precădere de campania pentru alegerile europarlamentare, pentru care șefde campanie a fost desemnat președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea.

Mai multe articole despre:
alegeri PSD campanie europarlamentare USL