MENIU

PSD Vaslui a organizat un marş de 1 mai. Justificarea dată de şeful filialei, Dumitru Buzatu

Reprezentanții Organizației Județene a PSD Vaslui au organizat, luni, un marș pentru a marca ziua Ziua Internațională a Muncii, la care au participat în jur de 100 de membri și simpatizanți ai partidului.

Participanții la marș au străbătut distanța dintre Piața Centrului Civic al municipiului Vaslui și Parcul Copou, fluturând steaguri roșii și împărțind cetățenilor baloane și stegulețe roșii cu însemnele PSD. Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a subliniat că în fiecare an ziua de 1 Mai trebuie să reprezinte un bun prilej pentru aducerea în discuție a eforturilor celor care au luptat pentru drepturile muncitorilor.

'În general, ziua de 1 Mai a ajuns să fie asociată cu petrecerile, dar este foarte important să găsim prilej pentru a discuta mai mult despre valoarea muncii, despre eforturile care au fost depuse de militanții pentru drepturile celor ce muncesc.

Vasluienii ni s-au alăturat în număr destul de mare și le mulțumim pentru acest lucru', a declarat liderul PSD Vaslui.

La acțiune au participat liderii locali ai partidului, parlamentari PSD, dar și simpli membri și simpatizanți. Dacă în anii trecuți cu ocazia acțiunilor similare organizate de 1 Mai social-democrații ofereau în mod gratuit mici și bere cetățenilor, acum nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Mai multe articole despre:
alegeri măsuri protest marş anunţ decizii PSD Vaslui