MENIU

PSD Timiş, filiala din care provine Grindeanu, a decis să voteze împotriva lui Dragnea

Social democrații din Timiș s-au reunit pentru a discuta situația din sânul partidului și au votat mandatul cu care președintele interimar Călin Dobra va merge în acest final de săptămână în capitală la ședința Comitetului Executiv: aceştia susţin scrcrisoarea anti-Dragnea. Votul a fost devastator pentru Dragnea: 90 dintre membri au votat pentru schimbare, 11 s-au abținut și s-a inregistrat un singur vot împotriv, scrie realitateadetimis.net.

Pesediștii din Timiș au luat decizia în cadrul Comitetului Executiv Județean întrunit joi la orele prânzului.

Prin vot deschis social-democrații timișeni se alătură colegilor din alte județe care semnează scrisoarea de îndepărtare a lui Liviu Dragnea.

90 dintre membri au votat pentru schimbare, 11 s-au abținut și s-a inregistrat un singur vot împotriva. În timpul ședintei de astăzi de la Timișoara, președintele interimar Călin Dobra a pledat pentru schimbare și a atras atenția că echipa din Timiș trebuie să își asume decizia.

A reamintit ca sub Liviu Dragnea partidul a câștigat alegerile, dar a subliniat și prăbușirea în sondaje a PSD. Vă reamintim, vineri la București se va reuni Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat, în care se va lua decide viitorul în partid al lui Liviu Dragnea, după ce mai mulți lideri au cerut printr-o scrisoare demisia acestuia.

Mai multe articole despre:
alegeri lovitură scor PSD Timiş