MENIU

PSD răspunde PNL: Ponta a fost la datorie toată ziua, a pus problemele ţării pe prim-plan

PSD răspunde PNL: Ponta a fost la datorie toată ziua, a pus problemele ţării pe prim-plan

PSD a dat un răspuns solicitării PNL referitoate la amânarea lansării candidaturii la prezidenţiale a premierului Victor Ponta, precizând că acesta "şi-a făcut pe deplin datoria în ceea ce priveşte inundaţiile" întreaga zi şi că a pus "problemele ţării pe primul plan".

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, susţine într-un comunicat remis MEDIAFAX că "premierul şi-a făcut pe deplin datoria în ceea ce priveşte inundaţiile".

"Am luat act cu mare surprindere de solicitarea făcută de PNL, conform căreia preşedintele PSD, Victor Ponta, ar trebui să îşi amâne anunţul candidaturii la Preşedinţie. Dacă ar fi urmărit ce s-a întâmplat astăzi în ţară, cei din PNL ar fi văzut şi că premierul a fost la datorie toată ziua, că a pus problemele ţării pe primul plan şi a lăsat preocupările de ordin politic. Victor Ponta s-a comportat ca un om de stat, ceea ce nu se poate spune despre liderii noii Alianţe DA, care după congresul trădării naţionale s-au ascuns", susţine Şova.

El precizează că ziua de 29 iulie este foarte importantă pentru mulţi dintre români deoarece este ziua în care a avut loc referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu din 2012.

Mai multe articole despre:
PNL PSD Victor Ponta inundaţii premier