MENIU

PSD prezintă, duminică, bilanţul Guvernării Ponta, după şedinţa conducerii lărgite a partidului

Partidul Social Democrat va face, duminică, bilanțul guvernării Ponta, care va fi prezentat la o conferință de presă programată după ședința Comitetul Executiv Național al partidului, se precizează într-un comunicat remis realitatea.net.

CExN al PSD se va reuni duminică, de la ora 13,00, la Camera Deputaților, iar conferința de presă privind bilanțul guvernării va avea loc la finalul evenimentului. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, miercuri, după întâlnirea cu premierul desemnat Dacian Cioloș, că va prezenta un bilanț al guvernării PSD-UNPR-ALDE, ''o guvernare foarte bună care a început în 2012''. "Vrem să arătam într-una din zilele următoare cam cum lasă România guvernarea PSD-UNPR-ALDE.

Vorbim de o guvernare foarte bună, vorbim de o perioadă care a început în 2012, când USL a preluat România într-o situație nu foarte fericită din punct de vedere economic și lăsăm România într-o situație foarte bună, cu o creștere economică durabilă și sănătoasă, cu macroechilibrele foarte bine susținute. Și cred că trebuie să prezentăm publicului care este situația actuală, adică ce preia acest Guvern", a afirmat atunci președintele PSD.

Mai multe articole despre:
PSD şedinţă numire partid Liviu Dragnea măsură CExN