MENIU

PSD-ALDE îi pregăteşte o funcţie importantă lui Daniel Barbu, la şefia unei instituţii

Plan surprinzător al coaliţiei de guvernare. Liderii PSD si ALDE iau in calcul numirea lui Daniel Barbu la conducerea Autoritatii Electorale Permanente (AEP), post ce a ramas vacant in urma demisiei Anei Patru, o decizie urmand sa fie luata in sedinta coalitiei de vineri, au declarat surse din conducerea PSD, citate de News.ro, anunţă Hotnews.ro 

La alegerile parlamentare din decembrie 2016, a candidat pe locul al doilea pe lista ALDE pentru Senat in Bucuresti, insa nu a obtinut mandatul de parlamentar, noteaza News.ro Barbu a fost protagnonistul mai multor episoade controversate.

In septembrie 2016, Barbu a declarat, in cadrul Ligii Alesilor Locali ai partidului, ca meseria de politician este mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan, pentru ca "spatiul public a devenit un fel de teatru de operatiuni in care orice ales local sau national isi risca libertatea, sanatatea, in fiecare zi".

In plus, el a demisionat pe 12 decembrie 2014 din functia de ministru al Culturii dupa ce a facut o comparatie intre importanta finantarii programului anti-HIV/SIDA si cea a festivalurilor culturale.