MENIU

Promisiune a unui senator: Campanie FĂRĂ MICI, BERE, GĂLEȚI

Coordonatorul campaniei electorale pentru prezidențiale desfășurată de Alianța PSD-UNPR-PC în județul Constanța, senatorul PSD Nicolae Moga, a afirmat, vineri, că singurele materiale electorale cu candidatul Victor Ponta folosite în județ sunt afișe, flyere, calendare și bannere, iar dacă cineva din cadrul alianței electorale va distribui și altceva, precum mici, bere sau găleți, va fi direct răspunzător, scrie Agerpres. 

"Noi nu avem niciun buget alocat pentru materiale electorale. Toate materialele electorale pe care vi le-am prezentat au venit și vor veni de la București. Dacă vom avea surse financiare, vom suplimenta cu ce avem posibilitatea (...)

Acum avem afișe, bannere, flyere pe care scrie ce a făcut Victor Ponta ca premier și ce vrea să facă ca președinte și mai avem și calendare. Vreau să fiu foarte clar, dacă veți găsi în altă parte un alt fel de material, le transmit tuturor cu toată seriozitatea că cei care vor face altceva, vor da alimente, mici, bere, găleți sau alte lucruri, vor fi direct răspunzători. Deci, nu răspundem noi, le-am transmis tuturor să respecte legea. Hai să încercăm odată cu campania asta electorală să mai îmbunătățim lucrurile", a spus, într-o conferință de presă, senatorul Nicolae Moga.

 

Acesta a precizat că dacă vor exista resurse financiare obținute în mod legal, Alianța electorală PSD-UNPR-PC Constanța va distribui, probabil, și chibrituri și geci. "În funcție de sursele pe care le vom mai avea, mai avem posibilitatea să luăm noi, ca organizație, niște materiale electorale gen pixuri, brichete, tricouri, geci, noi avem niște oferte 

 

 Mai multe pe Agerpres.

Mai multe articole despre:
bere PSD decizii mici Agerpres nicolae moga far galati