MENIU

Proiecte pentru tineri talentați : Petruța Săcară, tânără speranță a cântecului popular moldovenesc

Pe 4 mai 2016 a fost desemnat câștigătorul concursului desfășurat în cadrul campaniei „Visele devin realitate", inițiată de Fundația „Dan Cristian Popescu”, în parteneriat cu Etno TV. Câștigătoarea ediției 2016 este Petruța Săcară, în vârstă de 9 ani, din Ruginoasa, județul Iași. Tânăra speranță a cântecului popular moldovenesc, Petruța Săcară a obținut drept premiu o bursă de studiu de canto pe un an.

Iată ce a spus Petruța, emoționată, pe Facebook : „Vă mulțumesc din inimă pentru bursa acordată de Fundația „Dan Cristian Popescu". Vă multumesc și vă promit că nu am să vă dezamăgesc niciodată. Visul meu a devenit realitate. Bunul Dumnezeu să vă dea putere de muncă și multă sănătate și tot ceea ce vă doriți. Vă pup și vă iubesc.”

De altfel, anul 2016 a început pentru Fundația Dan Cristian Popescu cu idei și proiecte noi. În luna februarie, a fost demarată o campanie umanitară, intitulată „De azi pe mâine”. Campania are ca scop ajutorarea a cât mai multor familii nevoiașe din Sectorul 2.

Pentru că mulți dintre dumneavoastră ne-ați sugerat să ne întoarcem privirea și către cei mai puțin norocoși, și ne-ați dat chiar exemple de astfel de oameni, Fundația, alături de partenerii săi, strânge laolaltă toți prietenii dragi cu suflet mare în încercarea de a ajuta cât mai mulți semeni care, din păcate, trăiesc „de azi, pe maine”, susțin reprezentanții Fundației Dan Cristian Popescu.

Fundaţia „Dan Cristian Popescu” a fost înființată în anul 2010 și îl are ca președinte pe Dan Cristian Popescu, candidat la primăria sectorului 2 din partea PNL pentru alegerile locale din 2016.

"Fundația Dan Cristian Popescu" a fost un vis mai vechi care a devenit realitate în urmă cu 6 ani. Am reusit, astfel, să venim în ȋntȃmpinarea tinerilor oferindu-le oportunităṭi de studiu ṣi pregătire non-formală, programe de educație care vizează dezvoltarea potențialului fiecărui individ, complementare programei naṭionale de ȋnvăṭămȃnt.”

Mai multe articole despre:
tânără proiecte fundaţie