MENIU

Profeția lui Ion Cristoiu pentru alegerile de duminică

Alegeri prezidențiale 2019. Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut o primă profeție despre alegerile de duminică. De duminică încolo, lucrurile se vor complica, spune Cristoiu.

Alegeri prezidențiale 2019. Ion Cristoiu a declarat în emisiunea Legile Puterii că scorul va fi de 60 la 40 în favoarea lui Klaus Iohannis, despre care spune că are tot interesul ca Dăncilă să obțină un scor bun și să rămână la conducerea PSD.

Alegeri prezidențiale 2019. Totuși, ziaristul consideră că interesul românilor pentru alegerile de duminică va fi unul scăzut. 

Alegeri prezidențiale 2019. "Dupa ziua de duminică, seara se vor complica mult lucrurile. (Ce scor va fi duminica seara?) 60 la 40, va fi în așa fel încât să rămâne doamna Dancila, este un mare interes al lui Klaus Iohannis să rămână Dăncilă, că nu știi niciodata ce îți iese din batalia internă din PSD. PSD are nevoie acum de o zguduire, nimic nu va fi mai dăunător decât un scor bun pentru PSD, au nevoie de tresărirea aia, să coboare, să mearga tot ce fac ei acum în Opoziție", a spus Crisoiu la "Legile puterii".

Alegeri prezidențiale 2019. Ion Cristoiu e de părere că prezența la urne va fi scăzută duminică. "Mai fac o profeție, duminică seară, dacă va fi frumos, în Piața Universității se va sărbători victoria lui Klaus Iohannis, se va sărbători alegerea lui ca un moment in care a cazut comunismul in România", a mai spus Cristoiu.

Mai multe articole despre:
ion crisoiu alegeri prezidențiale