MENIU

Primarul din Baia Mare le da indicaţii din arest subordonaţilor: E greu să puneţi nişte flori, iarbă

<p>Primarul din Baia Mare le da indicaţii din arest subordonaţilor: E greu să puneţi nişte flori, iarbă</p>

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, încarcerat la Penitenciarul Gherla, se declara nemulţumit de modul în care arată oraşul, spunând că a fost adus în oraş pentru câteva ore şi că a văzut mizerie prin geamul dubei.

Într-o postare pe Facebook, Cherecheş afirmă că a observat că nu a fost tunsă iarbă iar gardurile vii nu au fost tăiate.

"Revenind la Baia Mare şi la ce am văzut prin geamul dubei... Am văzut MIZERIE în oraş! Am văzut că nu e tunsă iarbă şi nu sunt tăiate gardurule vii. Am auzit că va sabotaţi prin Primărie. Economic - Utilităţi Publice - Ambient Urban. Am impus un standard în ultimii ani. Nu aduceţi oraşul înapoi la mizeria de acum 5 - 10 ani! Avem în oraş un sens giratoriu pe şoseaua de centură. E greu măcar să se taie iarbă acolo?! Avem un sens giratoriu pe stradă Mihai Eminescu, intersecţia cu str. Oborului, e greu să puneţi nişte flori, arbuşti, iarbă?!

Dragi colegi din Consiliul Local şi Primărie, cei care mai aveţi curaj şi logică, demnitate şi bun simt, va rog să gândiţi transformarea Serviciului Public Ambient Urban în societate pe acţiuni în subordinea Consiliului Local", le transmite Cherecheş, din penitenciar, celor din Primăria Baia Mare.

Cherecheş mai spune că nu cedează, mergând "până la capătul lumii" pentru a arată "cine, de ce şi cum" i-a înscenat acest dosar penal, dar şi pe celelalte.

Sursa: ziare.com