MENIU

Primarii PNL vor pensii speciale. Hava: Şefii de partid să înţeleagă că nu e o treabă populistă!

Primarii liberali sunt supărați că nu au pensii speciale, ca parlamentarii și le reproșează șefilor de la București că nu au susținut proiectul în Parlament. Copreședinții partidului le-au promis, în schimb, salarii mai mari, de la anul.

 

 

Mircea Hava, primarul din Alba, a declarat: "Nimeni nu vrea sa fie voievod, zeu ocrotit de lege insa eu cred ca un primar, care a adus bani europeni, cum eu de exemplu am adus la Alba 30 milioane de euro,  cred ca ar trebui sa aiba un salariu mai mare decat un primar care in localitatea lui nu s-a intamplat nimic.

O sa va spun si de pensia speciala, care poate o sa supere. Nu e speciala. Eu, de exemplu, sunt la al saselea mandat. Ce o sa fac dupa, sau altii care au avut patru mandate de treaba administrativa. Şefii nostri de partid sunt cei pe care ii punem noi. Si sefii de partid trebuie sa intelega ca nu e o treaba populista si ca da bine la altii. Sefii nostri de partid sunt parlamentari. As vrea sa vad un parlamentar ducandu se la notar si sa spuna eu nu vreau pensia speciala de parlamentar".