MENIU

PRIMA REACŢIE a ministrului Apelor după scandalul "FĂ, DOINA!"

PRIMA REACŢIE a ministrului Apelor după scandalul 'FĂ, DOINA!' / Foto: Facebook.com

A fost sau nu a fost apelată Doina Pană de către premierul Victor Ponta cu interjecţia "fă"? În timp ce jurnaliştii au remarcat, rând pe rând, apelarea sa de către şefului Executivului cu o formulă cel puţin nepotrivită, ministrul Apelor a declarat că în vocabularul premierului nu a auzit folosindu-se niciodată acest cuvânt.

"În vocabularul premierului, eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context. Foloseşte ca un apelativ prietenesc 'Mai, Doina', dar în niciun caz ce s-a relatat în presă", a spus ministrul Apelor, Doina Pană, întrebată fiind cum i s-a adresat premierul Victor Ponta marţi, în barcă, în timpul "inspecţiei" la sinistraţii din Teleorman.

La rândul său, şi Victor Ponta neagă episodul cu Doina Pană. Premierul spune că nu a folosit niciodată termenul "fă", deci nu avea cum să se adreseze injurios la adresa ministrului Apelor. Mai mult, Ponta spune că a verificat înregistrarea şi nu se aude folosind apelativul "fă".

Vizita premierului Victor Ponta în localităţile inundate din judeţul Teleorman a început cu un salut respectuos la adresa ministrului Apelor, Doina Pană: "Ce faci, fă, Doina, aveai chef de inundatii?" "N-aveam, da...", i-a răspuns ministrul.