MENIU

Prima reacție a lui PONTA, după dezbaterea cu IOHANNIS

Premierul Victor Ponta a declarat că dezbaterea cu Klaus Iohannis de la Realitatea Tv a fost una foarte utilă, susținând că el s-a pregătit pentru a fi un bun președinte. Totodată, acesta a mai susținut că orice altă dezbatere cu Iohannis este utilă, întrucât nu au fost epuizate temele pentru dezbateri.

Întrebat cum i s-a părut dezbaterea de ieri seară, Ponta a răspuns: ”A fost foarte utilă, eu m-am pregătit să fiu un bun președinte, așa cum m-am pregătit de un an de zile, acum m-am pregătit ca la momentul în care mă vor vota președinte, să știe și ei exact ce vreau să fac în domeniile în care președintele are atribuții. Mă bucur că a venit(n.r. Klaus Iohannnis).

Solicitat să precizeze cum vede a doua dezbatere care va avea loc în această seară, Ponta a spus: ”Este foarte bine, pentru că sigur, ieri nu am reușit să epuizăm teme importante de politică externă, de raport, între puterile statului și justiție, de raporturi între puterile statului, de funcționarea instituțiilor, de justiție și mă bucur că avem ocazia și azi, și mânie, și vineri să ne prezentăm, să-mi prezint viziunea mea de președinte", a adăugat Victor Ponta. Liderul PSD a precizat că își dorește să devină președintele celor 20 milioane de români din țară, din afara țării, dar și al celor care se simt români.