MENIU

Prima reacție a Alinei Gorghiu, după ce MRU a fost validat șef SIE

Alin Gorghiu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj, la scurt timp după ce MRU a fost validat șef SIE. Gorghiu a mulțumit colegilor pentru prezența în plen și i-a atrs atenția lui Ponta că se poate contura o majoritate pentru o moțiune de cenzură.

”Mă așteptam ca PSD să nu poată să asiste la încă o înfrângere în Parlamentul României. Și e chiar haios că liderul de grup al PSD a invocat discursurile altora, mai puțin discursul cordial al lui Ponta la adresa lui Mihai Răzvan Ungureanu din 2012. 
Ce-i drept, au avut o serie de eșecuri pe bandă: săptămâna trecută, o majoritate pentru Strategia Națională pentru Apărare, acum tot majoritate pentru numirea directorului SIE...cu toții știm ce urmează, doar că Ponta nu vrea să creadă sau să înțeleagă.
Iar acum mă gândesc, că, după ce și-a obligat parlamentarii la un boicot perpetuu, se poate întoarce acasă. Mai ales că s-a terminat sesiunea parlamentară. Dar vorba aia, e loc oricând de o sesiune extraordinară. 
Le mulțumesc tuturor colegilor mei parlamentari, care prin prezența și votul lor, au facut acest succes posibil”, a scris Alina Gorghiu pe facebook.

 
Mai multe articole despre:
decizii validare şef SIE mru Alin Gorghiu