MENIU

Preşedintele Iohannis, claxonat în cor de şoferi. Dragnea: coloanele, problema SPP

Serviciul de Protecţie şi Pază ar trebui să analizeze dacă mai este necesar sau nu ca demnitarii să folosească, în deplasările lor, coloane oficiale. Asta crede preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Între timp, maşinile care îl însoţeau pe Klaus Iohannis la Romexpo au traversat intersecţia de la Piaţa Presei Libere, într-un cor de claxoane ale şoferilor blocaţi în trafic.

Întrebat despre importanţa coloanelor oficiale, Liviu Dragnea a spus că, atunci când a fost ministru, nu a beneficiat de aşa ceva. Şeful PSD a precizat că subiectul trebuie analizat de instituţiile responsabile cu deplasarea înalţilor demnitari.

"Poate trebuie să ne gândim serios dacă mai e nevoie de acest tip de deplasare sau nu. Să se gândească foarte bine SPP. Vorbim de preşedintele României, s-ar putea să fie nevoie şi în contextul regional de securitate. Nu stiu ce să zic", a spus Dragnea.

În timp ce se deplasa către Romexpo, coloana oficială a preşedintelui Klaus Iohannis a intrat pe contrasens şi a pătruns în intersecţia de la Casa Presei. S-a întâmplat tocmai în momentul în care mai mulţi şoferi, blocaţi în trafic de zeci de minute, claxonau insistent. Blocajul în zonă a fost generat de un accident rutier, în pasajul de la Băneasa, în care au fost implicate mai multe maşini.

Mai multe articole despre:
trafic RomExpo video Liviu Dragnea Klaus Iohhanis