MENIU

Premierul Nicolae Ciucă felicită echipa română de nataţie: Vă suntem recunoscători pentru că ne-ați umplut din nou inimile de mândrie!

Nicolae Ciucă - premierul României

Premierul Nicolae Ciucă felicită echipa română de nataţie pentru rezultatele obţinute la Campionatul Mondial pentru juniori, evidenţiind şi noile recorduri stabilite de David Popovici.

„David Popovici și întreaga echipă de aur a natației au strălucit la Lima și au purtat pe umerii performanței tricolorul românesc.

Felicitări, David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu, pentru rezultatele extraordinare obținute la Campionatul Mondial de înot pentru juniori!

Succesul istoric al echipei noastre de nataţie este pus în valoare și de noile recorduri stabilite de David Popovici la probele de 100 de metri și 200 de metri.

Munca, perseverența, talentul și dedicarea voastră continuă drumul de aur al natației românești!

Vă suntem recunoscători pentru că ne-ați umplut din nou inimile de mândrie!

Mult succes în continuare!”, a transmis premierul.

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, miercuri, la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Lima (Peru). Popovici (17 ani), antrenat de Adrian Rădulescu, a fost cronometrat cu timpul de 1 min. 46 sec. 18/100, un nou record al competiţiei.

Ştafeta masculină de 4x100 m liber a României a cucerit medaliile de aur, marţi, la campionatele de la Lima. În componenţa David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma, Patrick Sebastian Dinu, ştafeta masculină a României s-a impus în finala probei de 4x100 m liber cu timpul de 3 min. 18 sec. 84/100, iar Popovici a stabilit un nou record al competiţiei în primul schimb (100 m liber), 47 sec 07/100.

Mai multe articole despre:
ciuca popovici mesaj