MENIU

Premierul Ciucă va semna în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a la ambasada britanică de la București

Foto arhivă Guvern

Premierul Nicolae Ciucă va semna, miercuri, în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a la ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord de la București.

Mai multe personalităţi politice, printre care preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, au semnat deja în cartea de condoleanţe de la reşedinţa ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti.

Reprezentanţa Diplomatică a Marii Britanii în România a anunţat, luni, că a fost deschisă o carte de condoleanţe online, dar şi în format fizic, în urma morţii Reginei Elisabeta a II-a. Cartea de condoleanţe online poate fi accesată la adresa www.royal.uk. Persoanele care doresc să aducă un ultim omagiu direct către Ambasada Marii Britanii din Bucureşti o pot face în format electronic la adresa de email: BritishEmbassy.Bucharest@fco.gov.uk. Cartea de condoleanţe în format fizic este deschisă până miercuri între orele 10,00 - 13,00 şi 14,00 - 16,00.