MENIU

Predoiu: Votul prin corespondență ar putea fi una dintre temele moțiunii de cenzură

Predoiu: Votul prin corespondență ar putea fi una dintre temele moțiunii de cenzură

Moțiunea de cenzură a PNL va fi depusă cel mai probabil undeva la începutul lunii iunie, iar una dintre teme ar putea fi cea a votului prin corespondență, a declarat, vineri, prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu.

"Acest lucru se va hotărî mâine (la reuniunea Consiliului Național al PNL de la Pitești — n.r.), cum vă spuneam. Probabil undeva în prima parte a lunii iunie", a răspuns Predoiu, întrebat când va fi depusă moțiunea de cenzură a PNL și dacă data de 5 iunie este cea stabilită.

Despre tema moțiunii de cenzură, Predoiu a spus: "Sunt câteva teme în discuție, nu am un mandat să vi le divulg până nu le discutăm în cadrul partidului, vor fi hotărâte mâine. Tema se va hotărî mâine".

Prim-vicepreședintele PNL a afirmat, întrebat dacă votul prin corespondență ar putea fi unul dintre subiectele moțiunii de cenzură, că "ar putea să constituie una dintre aceste teme".

"În general, temele care-i preocupă pe români. Va fi o moțiune de cenzură a românilor împotriva Guvernului Ponta. O variantă este să conțină mai multe teme", a spus Predoiu. El a adăugat că, odată ce moțiunea de cenzură va fi depusă, liberalii vor face "toate demersurile parlamentare pentru a fi susținută".

Prim-vicepreședintele PNL participă, la sediul formațiunii, la o ședință informală a liderilor vechiului PDL pregătitoare înaintea reuniunii Consiliului Național al PNL de sâmbătă, de la Pitești.