MENIU

Predoiu: Ponta, spaima Constituţiei! Corupţii să ia mâna de pe Constituţie și să o respecte

<p>Predoiu: Ponta, spaima Constituţiei! Corupţii să ia m&acirc;na de pe Constituţie și să o respecte</p>

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a reacționat, marți seară, pe Facebook, după apelul lansat, în aceeași zi, de premierul Victor Ponta, la adresa liberalilor, pe tema revizuirii Constituției. Predoiu l-a catalogat pe liderul PSD drept "spaima Constituției", despre care a afirmat, totodată, că nu are legitimitatea şi credibilitatea să propună modificarea legii fundamentale.

"Ponta, spaima Constituţiei! Victor Ponta cheamă PNL la negocieri pe reforma Constituţiei. Un premier care foloseşte majoritatea pentru a bloca Justiţia în Parlament nu are legitimitatea şi credibilitatea să propună modificarea Constituţiei. Presupun că vrea să îi trimită la negocieri pe Şova şi Dragnea, pentru că pe Vâlcov nu mai poate. Corupţii să ia mâna de pe Constituţie şi să o respecte! După aceea discutăm. Părerea mea, vorba unui clasic în viaţă. Mai multe mâine, în conferinţa de presă pe care o voi susţine la ora 14", a scris prim-vicepreședintele PNL.

Reacția lui Cătălin Predoiu vine în contextul în care premierul Victor Ponta afirma, tot marți, în cadrul unei postări pe Facebook,că face un apel "foarte hotărât" la conducerea PNL "să nu saboteze Proiectul de revizuire a Constituției", adăugând faptul că "orice reformă reală a vieții politice nu poate fi completă fără modificarea Constituției!".

 

 

Ponta avertizează PNL: Să nu saboteze Proiectul de revizuire a Constituției!

 

Valeria Schelean (PNL): Victor Ponta minte încă o dată, de data asta despre revizuirea Constituției