MENIU

Predoiu: Ordonanţa care legalizează traseismul politic, mecanism de fraudare a alegerilor

<p>Cătălin Predoiu</p>

Ordonanţa de urgenţă care legalizează traseismul politic face parte din mecanismul de fraudare a alegerilor prezidenţiale, este de părere prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu. El a declarat, joi, la mitingul ACL din Piaţa Victoriei, şi că OUG arată tendinţa PSD-ului spre autoritarism şi dictatură.

"Această ordonanţă este parte dintr-un mecanism care pregăteşte fraudarea alegerilor, acapararea nu numai a întregului stat român de către PSD, ci şi a întregii societăţi", a declarat Predoiu, citat de Mediafax. Democrat liberalul a mai spus că "este o ordonanţă care merge până la rădăcina democraţiei, este o ordonanţă care perverteşte relaţia dintre alegător şi primar. Este o ordonanţă care încalcă toate principiile de construcţie democratică, este o ordonanţă care va dezorganiza administraţia românească", a spus Predoiu.

El a susţinut că efectele ordonanţei de urgenţă îi vizează pe toţi cetăţenii.

"Emiterea acestei ordonanţe în apropierea alegerilor prezidenţiale agravează lucrurile. Demonstrează faptul că nu mai e nimic sigur în România, atât timp cât la guvernare se află oameni ca domnul Ponta, ca domnul Dragnea. Sunt oameni care nu au niciun fel de limită”, a mai declarat prim-vicepreşedintele PDL.

Mai multe articole despre:
PSD PDL Predoiu fraudarea alegerilor trasesim politic