MENIU

Poşta Română: Avem contracte cu Macovei, Udrea şi Tăriceanu pe distribuirea de materiale electorale

Poşta Română a anunțat, luni, că deține contracte cu Monica Macovei, Elena Udrea şi Călin Popescu Tăriceanu, privind distribuirea de materiale electorale. Precizarea vine după ce Partidul Național Liberal a acuzat compania că distribuie,  odată cu pensiile, flyere PSD cu mesaje negative la adresa candidatului ACL la Președinție, Klaus Iohannis, informează Mediafax.

Poşta Română a specificat, în cadrul unui comunicat, că, pentru actuala campanie electorală, privind alegerile prezidenţiale 2014, a primit solicitări similare – cărora le-a dat deja sau le va da curs în zilele următoare - din partea următorilor candidaţi: Monica Macovei – solicitare la nivelul administraţiei centrale, dar şi la nivel local, din partea Elenei Udrea(PMP) şi din partea lui lui Călin Popescu Tăriceanu- solicitare la nivel local. Astfel, serviciul care va fi utilizat, în acest sens, de către Poșta Română se numește POSTMESAGER PLUS, care constă în distribuirea de trimiteri către anumite segmente de clienţi, trimiteri cu greutatea maximă de 50g, inclusiv, de tipul: ziare, cataloage, pliante, broşuri sau alte materiale publicitare, precum şi de publicitate electorală sau marketing politic. Distribuirea se va realiza doar pe perioada derulării campaniei electorale.

"În ceea ce priveşte conţinutul de text şi imaginea trimiterii, întreaga răspundere revine beneficiarului", precizează compania.

De asemenea, trebuie spus că Poşta Română a încheiat, astfel de contracte, în toate campaniile electorale anterioare, cu majoritatea formaţiunilor politice implicate.

Mai multe pe Mediafax.