MENIU

Ponta: ROMÂNIA, ÎN PRIMA LINIE a unui RĂZBOI neconvenţional cu teroriştii

<p>Premierul Victor Ponta acoperă gaura din buget cu iluzii</p>

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Sibiu, că România se află "în prima linie a unui război neconvenţional, pe care ţările democratice, ţările aliate, îl dau cu teroriştii", cu cei care, aşa cum s-a văzut zilele trecute, prin acte de terorism ucid civili şi oameni nevinovaţi.

Premierul Victor Ponta şi ministrul Apărării, Mircea Duşă, participă, marţi, la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu, la ceremonia ridicării în grad de sublocotenent a absolvenţilor promoţiei 2014, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Poate în anii din urmă părea că nimic nu o să mai confrunte România cu vreun pericol şi că nu vom avea atâta nevoie de armată şi de cheltuieli militare. Din păcate, viaţa ne-a arătat că lucrurile se schimbă, şi nu întotdeauna în bine, şi că România este azi o ţară sigură pentru că are parteneri puternici şi o armată profesionistă. Din păcate, din Irak şi Afganistan, războiul s-a apropiat foarte mult de graniţele României. Acum, România este în prima linie a unui război neconvenţional, pe care ţările democratice, ţările aliate, îl dau cu teroriştii, cu cei care aşa cum aţi văzut zilele trecute, prin acte de terorism, prin acte brutale, ucid civili şi oameni nevinovaţi", a spus Ponta, în discursul ţinut la ceremonie.

Mai multe articole despre:
Rusia război Ucraina guvern Victor Ponta premier