MENIU

Ponta: Răspunsurile lui Thompson pe OUG privind aleşii locali au fost distorsionate în presă

Ponta: Răspunsurile lui Thompson pe OUG privind aleşii locali au fost distorsionate în presă

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că răspunsurile date de însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Dean Thompson, cu privire la OUG care permite migraţia aleşilor locali au fost ”foarte echilibrate şi foarte corecte”, el arătând că, ulterior, că acestea au fost distorsionate în presă.

”Am văzut la televizor şi vreau să mulţumesc reprezentantului SUA, domnul Thompson, care a răspuns de fiecare dată foarte echilibrat şi foarte corect, chiar dacă după aceea ce a răspuns dânsul a fost distorsionat în presă”, a spus Ponta.

El a spus că îi dă dreptate lui Thompson referitor la dezbaterile privind ordonanţa şi arătat că aceasta va fi dezbătută şi adoptată de Parlament înainte de a expira termenul de 45 de zile.

”Am văzut că a spus un singur lucru legat de posibilitatea dezbaterilor şi aici are dreptate şi din acest motiv sunt 45 de zile în care ordonanţa produce efecte. Săptămâna viitoare se adoptă de către Senat, pleacă la Cameră, deci în mai puţin de 45 de zile au loc dezbaterile parlamentare, se adoptă, după care politrucii Iohannis şi Blaga, la ordinele domnului Băsescu, să conteste la Curte să ne spună Curtea ce să facem”, a adăugat Ponta, potrivit mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
SUA guvern Victor Ponta Statele Unite