MENIU

Ponta pune condiții ziariștilor care vor să-i pună întrebări

Premierul Victor Ponta a cerut luni unui grup de jurnalişti aflați la Parlament, înainte ca aceştia să îi adreseze vreo întrebare, să îi prezinte un bon fiscal dacă își doresc ca el să le răspundă la întrebări.

"Să arătaţi un bon fiscal dacă vreţi să vă răspund la întrebări!", a spus Ponta, după care a reluat ideea că el răspunde doar celor care îşi plătesc taxele şi a intrat în biroul preşedintelui Senatului.

Efectele cazului Șova

Victor Ponta a anunțat anterior pe Facebook că nu va mai răspunde la întrebările jurnaliștilor care fac parte din companii care "fac evaziune fiscală". Anunțul premierului venea după ce a susţinut că nu înţelege întrebarea unui jurnalist care l-a chestionat pe seama cazului Dan Șova.

Întrebat dacă senatorii PSD care au votat împotriva arestării lui Şova vor fi sancţionaţi pe linie de partid având în vedere că există o decizie a Biroului Permanent Naţional ca toate astfel de cereri formulate de către procurori trebuie avizate favorabil, Ponta a răspuns că nu doreşte să comenteze acest lucru, susţinând că nu înţelege întrebarea.

"Până nu înţeleg întrebarea, nu doresc să vă comentez", a spus Ponta.

Mai multe, pe cotidianul.ro

Mai multe articole despre:
Victor Ponta