MENIU

Ponta: PSD m-a susţinut când am fost acuzat pe nedrept. Dragnea: Ponta va fi pe listele PSD

Victor Ponta şi Liviu Dragnea au făcut declaraţii comune presei luni, la ora amiezei, explicând că Ponta se va afla pe listele PSD.

Victor Ponta a precizat că rămâne alături de PSD, explicând că partidul l-a susţinut atunci când a fost acuzat pe nedrept.

"O să mă vedeţi cu foarte mulţi parlamentari din toate partidele, cu excepţia lui Gorghiu, pentru că cu restul mă văd, discutăm.

El (n.r. Dragnea) e total de acord cu mine acum, deşi era mai raţionalist (sic!), aşa...nu credea că România e în pericol.

(...) Mi-a trecut marea grijă cu guvernul tehnocrat care ne va conduce în continuare, am văzut că i-a trecut şi lui Klaus Iohannis, care a înţeles că avem nevoie de un guvern politic. Dacă PNL câştigă alegerile e firesc să numească un premier de acolo, dacă câştigăm noi, e de bun simţ să desemneze un candidat din partea noastră", a spus Ponta jurnaliştilor.

La rândul său, Liviu Dragnea a explicat că Victor Ponta se va regăsi pe listele PSD:

"I-am cerut lui Victor Ponta ce îmi cer şi mie, să muncim...

E membru PSD, va fi pe listele noastre, e un subiect închis. Nu cer ceva în mod special cuiva, ne-am împărţit sarcinile şi faptul că el va coordona partea de "bani pentru români" îmi dă foarte multă încredere în acest program.

(...) Nu discutăm cine şi ce funcţie ocupă.

Cel mai important ar fi ca pe 11 deembrie să avem un guvern politic care să pună ordine în ţară.

În legătură cu Vasile Dâncu, am văzut că suntem urmăriţi şi mă simt mult mai în siguranţă, acum că ştiu că şi presa ne urmăreşte. Mă ştiu cu Dâncu de mult, am un mare respect pentru el şi am fost împreună să mâncăm. Tocmai am spus că nu voi pronunţa niciun nume. M-am întâlnit şi cu vicepremierul Borc, de două ori", a explicat Dragnea.

Mai multe articole despre:
0 PSD Victor Ponta Liviu Dragnea