MENIU

Ponta, postare de ultimă oră înainte de judecarea primului termen al procesului

Premierul Victor Ponta începe săptămâna cu o nouă postare pe Facebook, cu doar două ore înainte de a începe primul termen al procesului în care este cercetat pentru fapte de corupție. Astfel, Ponta a ales să facă o urare tuturor românilor cu ocazia Zilei Internaționale a Păcii.

"Ziua Internațională a Păcii - o sărbătoare a Organizației Națiunilor Unite de care sper să țină cont toată lumea, mai ales cei din zonele de conflict de pe glob. De multe ori cred că din cauza tumultului de zi cu zi uităm de puterea creativă extraordinară pe care o are buna-înțelegere. O zi frumoasă tuturor!", a scris premierul pe Facebook.

Primul termen pentru Ponta și Șova în dosarul "Turceni-Rovinari"

 



Astăzi are loc primul termen al procesului în care premierul Victor Ponta este cercetat pentru fapte de corupţie. Premierul nu este, însă, obligat să se prezinte la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În schimb, prietenul acestuia, Dan Şova, nu poate lipsi din faţa judecătorilor.

 

PSD decide soarta lui Ponta. Astăzi are loc ședința Comitetului Executiv

 



Forfotă mare la PSD. Social democraţii vor decide, astăzi, în şedinţa Comitetului Executiv dacă îl susţin în continuare pe Victor Ponta la şefia Guvernului. Declaraţia a fost făcută aseară de președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, care a precizat că premierul are susţinerea sa. În interiorul coaliţiei părerile sunt, însă, împărţite. Un senator UNPR îi cere demisia, iar şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu crede că situaţia premierului trebuie discutată şi în Coaliţie.