MENIU

Ponta pare să se apropie tot mai mult de PRU: Mă tentează mai mult un proiect nou, mai mic

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca il tenteaza mai mult un proiect nou si mai mic decat sa stea "in tribuna" unei echipe mari, facand referire la o posibila trecere a sa de la PSD la PRU, precizand insa ca prima sa optiune va ramane PSD, scrie hotnews.ro.

"M-as transfera la Steaua Rosie Belgrad ca tot sunt eu stelist. (...) Sau la orice echipa din jur. (...) Cand ai un jucator care nu are loc in echipa, decat sa-l tii pe banca sau in tribuna, lasa-l sa joace la o echipa si sa se intoarce cand ai nevoie. Decat sa stau in tribuna, sigur ca un proiect in care sa pot sa fac ceva, e tentant. E uman, e de inteles acest lucru. Fiind campanie electorala pot sa fac mai mult decat atat. Partidul meu m-a folosit la alegerile pentru locale", a spus Ponta, intrebat daca are de gand sa "se transfere" la PRU sau la o alta "echipa" din afara tarii.

El a recunoscut ca ajuta PRU si pe Bogdan Diaconu si ca unul dintre sfaturi pe care i l-a transmis presedintelui PRU a fost sa nu treaca "linia care te face dintr-un nationalist intr-un extremist".

"In primul rand stiu ca era o intrebare legitima: cum poti tu dintre partid sa ajuti alt partid. Am ajutati pe altii. Pe ALDE, UNPR, am vorbit cu Laurentiu Rebega de la Forta Nationala, (...) la fel am vorbit si cu Bogdan Diaconu. Am avut si timpul necesar pentru ca daca eram foarte ocupat cu alte activitati spuneam: imi pare rau", a mai spus Ponta, la Antena 3.

Mai multe articole despre:
0 alegeri măsuri PSD Victor Ponta partid decizii numiri PRU