MENIU

"Ponta, ofiţer acoperit". Băsescu: Ar fi bine să recunoască, îi va lăsa mâinile libere de o minciună

'Ponta, ofiţer acoperit'. Băsescu: Ar fi bine să recunoască, îi va lăsa mâinile libere de o minciună

Traian Băsescu a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta ar trebui să recunoască faptul că a fost ofițer acoperit.

"Dezbrăcarea" lui Victor Ponta ca ofiţer acoperit nu are legătură cu campania electorală, spune Traian Băsescu. Semnalele de alarmă au fost trase cu mult timp înainte.

"Am tras semnalul de alarmă cu luni de zile înainte. Am avertizat în mod repetat că printre cei care se prefigurează a fi candidaţi unul a fost ofiţer acoperit. Eu sunt convins că, dacă Ponta nu ar fi fost în situaţia de a fi încălcat Constituţia, ar fi recunoscut. Faptul că a încălcat Constituţia l-a împiedicat şi pe el şi pe Meleşcanu să intre în acest joc politic în care se compromite SIE. Nu am inventat acest incident de campanie. Răspunsul a fost furtuni de minciună pe televiziuni. Cel mai bun lucru e să recunoască. HG e una care extinde legea şi orice regulament intern sunt peste lege, aşa că bine ar fi ca Ponta să recunoască acest lucru pentru că îi va lăsa mâinile libere de o minciună pe care a spus-o în tandem cu alţii şi cu un întreg serviciu", a declarat Traian Băsescu.