MENIU

Ponta: IOHANNIS va fi al cincilea ministru de Interne în mai puțin de doi ani

Ponta: IOHANNIS va fi al cincilea ministru de Interne în mai puțin de doi ani / Foto: MEDIAFAX

KLAUS IOHANNIS. Premierul Victor Ponta a declarat marți, la bilanțul Poliției Române pe 2013, că liberalul KLAUS IOHANNIS va fi al cincilea ministru de Interne în mai puțin de doi ani, în contextul în care a vorbit despre nevoia de stabilitate la nivelul conducerii MAI.

''Tocmai pentru că la nivelul politic al Ministerului de Interne această stabilitate nu a existat,—domnul Iohannis va fi al cincilea ministru de Interne în mai puțin de doi ani — cu atât mai mult mă bucur că la nivelul Poliției Române avem stabilitate, vreau să îl felicit pe domnul chestor Tobă, pe ceilalți aflați în diverse structuri ale Poliției Române'', a afirmat Ponta.

El a ținut să îi asigure pe polițiști că, atâta timp cât va fi prim-ministru, cei din MAI vor fi apărați de eventualele ingerințe politice.

''Vă asigur că atâta timp cât voi fi prim-ministru veți beneficia de sprijinul și de protecția pe care orice tehnocrat, orice profesionist trebuie să o aibă în fața schimbărilor politice care inevitabil apar'', a spus Ponta.

La bilanțul activității Poliției Române au fost prezenți și vicepremierii Gabriel Oprea și Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, dar și procurorul general Tiberiu Nițu și procurorul șef al DNA Laura Codruța Kovesi.