MENIU

Ponta, încă un atac la adresa lui Iohannis: Preşedintele ştia că merg la Baku

Ponta, încă un atac la adresa lui Iohannis: Preşedintele ştia că merg la Baku

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca despre deplasarea sa la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku se stia de mai multa vreme pentru ca il intrebase pe presedintele Iohannis daca merge. Mai mult, premierul a declarat ca la eveniment a fost prezent si un consilier prezidential.

"Am fost la Baku cu domnul vicepremier Oprea. Era si consilierul prezidential, apropo de minciunile astea - noi cand am auzit de Baku...ca acolo sunt dictatori - era consilierul prezidential... imi scapa acum.. care a stat vreo trei zile pe la Baku.. sunt doi frati gemeni de la PNL", a spus Ponta, miercuri seara, la un post TV, relateaza ziare.com.

Intrebat daca anuntase Presedintia in legatura cu plecarea la Baku, Ponta a raspuns: "Bineinteles, chestiunea cu Baku era demult. Intai am intrebat daca merge presedintele, presedintele mi-a comunicat ca nu si atunci am comunicat eu oficial ca merg, prin Ministerul de Externe. Adica ce credeti? Ca m-am trezit asa, intr-o zi, in avionul de Baku? (...) Nu pot sa plec pe sest. Cand ai ofiter SPP cu tine..."

Presedintele Klaus Iohannis declara, pe 16 iunie, ca a aflat despre vizita la Baku a premierului Victor Ponta dupa ce acesta plecase spre capitala Azerbaidjanului.