MENIU

Ponta explică fotografia cu Dragnea și Maior într-o vilă a SRI

Liviu Dragnea n-a reușit să ajungă niciodată ”în primul rând al statului-paralel”, deși a încercat acest lucru. Asta este una dintre cheile în care poate fi interpretată fotografia cu liderul PSD la o vilă a SRI, susține Victor Ponta.

Fostul premier a refuzat să dea detalii despre semnificația fotografiei, însă a ținut să precizeze că aceasta arată că Liviu Dragnea a fost ”mereu în spate”, deși ”s-a luptat să ajungă în primul rând al statului-paralel”. ”Povestea fotografiei: Liviu, nu mai minți oamenii”, a declarat Victor Ponta.

Liderul PSD nu mai are curajul să iasă în public la un eveniment care să nu fie organizat de partid, afirmă președintele Pro România.

”Ultima dată când Dragnea a fost în public cred că a fost acum o lună, la Buzău. Înainte am avut ocazia sa vorbesc cu Tudose și Grindeanu și am zis să mergem la Buzău. A aflat Dragnea și s-a dus el la eveniment și l-a huiduit lumea, în județ PSDist. De atunci nu l-ați mai văzut pe Dragnea la manifestări publice”, a mai subliniat Ponta, adăugând că Dragnea n-a fost niciodată un membru popular al PSD, ”că e de la PD, ca să zic așa”.

Fostul premier Victor Ponta a publicat pe Facebook, acum câteva zile, o "fotografie-avertisment" pentru Liviu Dragnea care sugerează că șeful PSD lua parte la întâlnirile așa-zisului ”stat-paralel”. Ponta îl avertiza pe Dragnea să nu "paraziteze" discuția de miercuri de la moțiunea de cenzură cu "minciuni stupide și propaganda sinistră a “luptei cu statul-paralel”.

Ponta a publicat o fotografie-avertisment pentru Dragnea. "Știe că am mai multe"

 

 

Mai multe articole despre:
Ponta