MENIU

Ponta: Cât sunt premier, până pe 21 decembrie, nu se va schimba formula guvernamentală

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, premierul Victor Ponta, a declarat, marți seară, că în perioada de până la 21 decembrie, cât va fi prim-ministru, nu vor exista schimbări în actuala formulă guvernamentală.

"Să fie foarte clar: până pe 21 decembrie, cât sunt prim-ministru, nu se schimbă nicio formulă guvernamentală, pentru că ar fi neserios să o schimbăm pentru o lună, însă noul prim-ministru, cel care va fi, domnul Tăriceanu, va discuta cu noul lider al PSD, prin demisia mea din funcția de președinte al PSD pentru a fi președinte al României, conform statutului PSD, președintele executiv, domnul Dragnea, conduce PSD. Cu domnul Daniel Constantin, cu domnul Oprea, cu Kelemen Hunor vor discuta structura Guvernului, categoric vor avea toți funcții ministeriale, dar care miniștri, cum...", a spus Victor Ponta într-o emisiune a B1 TV.

Totodată, președintele PSD a afirmat că este de părere că cei din PDL nu își vor ține cuvântul față de Klaus Iohannis iar liberalii vor fi alături de Călin Popescu-Tăriceanu.

 Mai multe pe Agerpres