MENIU

Ponta a anunțat cu cine se va intâlni la Kiev

Premierul Victor Ponta a anunţat că, în vizita pe care o va efectua în Ucraina se va întâlni şi cu preşedintele Petro Poroşenko şi va participa, împreună cu premierul moldovean Iurie Leancă şi cu cel ucrainean Arseni Iaţeniuk, la o trilaterală Ucraina - Republica Moldova - România, scrie Mediafax. 

Premierul a precizat că vizita are ca scop susţinerea eforturilor de dezvoltare democratică şi integrare europeană ale Ucrainei şi Republicii Moldova.

"Va fi o primă întâlnire de acest fel, Ucraina-Moldova-România, şi vreau să afirm încă o dată rolul pe care România trebuie să-l joace, de ţară membră a Uniunii Europene şi de ţară stabilă în regiune, ţară care susţine în mod real şi concret eforturile Moldovei, ale Ucrainei, de dezvoltare democratică şi de integrare europeană", a spus Ponta.

Surse oficiale au declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX că premierul Victor Ponta  va pleca la Kiev, în perioada imediat următoare, unde se va întâlni cu omologul său ucrainean, cu care va susţine declaraţii comune de presă.

 

 Mai multe pe Mediafax