MENIU

PNL Tulcea se va implica în strângerea de semnături pentru campania USR #FărăPenali

PNL Tulcea se declară prima organizatie județeană liberală care, ”în mod public și fără rezerve”, salută acțiunea #FăraPenali a Uniunii Salvați România, pe care o consideră ”sănătoasă si binevenită”. Mai mult decât atât, se va implica în strângerea semnăturilor.

PNL Tulcea a decis să se implice activ in Campania de strângere de semnături, sprijinind acțiunile USR Tulcea, filială condusă de Bogdan Paul Negrea. PNL Tulcea consideră acest moment ca fiind unul cu rezonanțe mult mai importante decât campania #FăraPenali: este un semnal asumat pentru viitoare acțiuni comune ale partidelor de opoziție din România”, se arată într-un comunicat al PNL Tulcea.

Ca prim pas în acest sens, PNL Tulcea le propune celor de la Uniunea Salvați România și Platforma Romania100 constituirea unor grupuri comune de lucru, pentru ca ideile și inițiativele colegilor nostri să își găsească exprimarea în consiliile locale și în Consiliul Județean din Tulcea. 
 
”În contextul zilelor de astăzi, considerăm că ideea unei Opoziții Unite devine o stringență și singura opțiune de succes împotriva abuzurilor PSD. Sperăm că demersul nostru va fi urmat de celelalte organizații județene liberale”, se mai arată în document.
Mai multe articole despre:
USR farapenali pnl tulcea