MENIU

PNL prezintă lista cu candidații înscriși în cursa internă pentru București

PNL a definitivat lista cu candidații înscriși în cursa internă pentru primăriile de sector. Pe ultima sută de metri, s-au mai înscris pentru Primăria Sectorului 2 încă doi liberali, respectiv copreşedintele filalei PNL Sector 2, Ioana Lăzăroiu şi Sorin Rădulescu, potrivit datelor centralizate de partid, notează Mediafax.

La Primăria Sectorului 1 au rămas în cursa internă Diana Tuşa (deputat PNL), Alexandru Nazare (deputat PNL), Victor Picu şi Alexandru Dumitrescu (consilier PNL).

La Primăria Sectorului 2 s-au înscris Dan Cristian Popescu (deputat PNL), Adrian Neacșu (copreşedintele filialei PNL Sector 2) şi Richard Radu (consilier în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti) și Ioana Lăzăroiu şi Sorin Rădulescu.

Liberalii care se vor bate pentru a candida la fotoliul de primar al Sectorului 3 sunt Florin Alexe (deputat PNL), Sulfina Barbu (fost deputat PNL, copreşedinte PNL Sector 3), Cristi Tudorache (viceprimar al Sectorului 2), Vasile Florin Ştefan şi Adrian Moraru.

În cursa internă pentru Primăria Sectorului 4 vor intra Răzvan Sava, actualul primar interimar al Capitalei, Marius Rogin (copreşedintele PNL Sector 4), Alexandru Ionescu şi Honorius Prigoană, fiul fostului lider PDL Silviu Prigoană.

Primăria Sectorului 5 va fi disputată în interiorul PNL de liberalii Ovidiu Raeţchi (deputat PNL de diaspora) şi Virgil Bălăceanu (general de Armată, în rezervă).

PNL va trebui să aleagă, pentru Primăria Sectorului 6, între Razvan Mironescu (deputat PNL) şi Daniel Tulugea.

PNL o testează în sondajele pentru Primăria Capitalei şi pe Adriana Săftoiu, Cristian Buşoi nemaifiind singura opţiune a liberalilor.

De altfel, prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, anunța, săptămâna trecută, că înscrierea sa în cursa pentru Primăria Capitalei nu este o decizie definitivă, în contextul în care el este propunerea filialei PNL Sector 1. Potrivit acestuia, ''dacă la Primăria Generală cel puţin jumătate de pas a fost făcut în luna decembrie, atunci când a fost formalizată o propunere a filialei PNL Bucureşti'', pentru primăriile de sector ''încă nu sunt nici măcar conturate definitiv candidaturile'', nota Mediafax.

''Candidatura mea nu este una definitivă. Nu a fost în niciun moment o candidatură definitivă, a fost decizia organizaţiei PNL Sector 1. Luna februarie va aduce finalizarea analizei şi aşa cum este normal, cum am stabilit de la început, va duce în faţa bucureştenilor o echipă, candidatul la Primăria Capitalei şi candidaţii la sectoare'', spunea Bușoi.