MENIU

PNL: Ponta și PSD au confiscat imaginea gimnastelor

PNL: Ponta și PSD au confiscat imaginea gimnastelor / Foto: Facebook.com

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, susține că Victor Ponta și PSD au "confiscat", luni seară, la un post de televiziune, lotul național feminin de gimnastică, afirmând că, astfel, premierul a semănat perfect cu Nicolae Ceaușescu.

"Victor Ponta și PSD au confiscat luni seară, la Antena 3, lotul național feminin de gimnastică, medaliat cu aur la Campionatul European, în beneficiul imaginii și campaniei electorale a partidului-stat, PSD. O țară întreagă a putut asista în direct la unul dintre cele mai ridicole, penibile și rușinoase momente din istoria politicii din România: acela în care un prim-ministru fură de-a dreptul și în văzul a milioane de români munca istovitoare a unor tinere sportive și medaliile câștigate pentru România pentru a face o campanie dezgustătoare candidaților PSD la alegerile europarlamentare de duminică, prezenți de altfel, cu mic cu mare, în platoul emisiunii", afirmă Pocora, potrivit unui comunicat remis, marți, AGERPRES.

Potrivit acesteia, în campania electorală liderul PSD a folosit statutul său de premier și banii publici pentru a face propagandă partidului său.

"Luni seară, nostalgicii vechiului regim comunist au fost pe deplin satisfăcuți: Victor Ponta a semănat perfect cu Nicolae Ceaușescu, care s-a împăunat imediat cu jucătorii Stelei după câștigarea Cupei Campionilor Europeni, iar PSD se poartă tot mai clar ca PCR. Am asistat cu toții nu doar la un spectacol grotesc, ci și la o grosolană încălcare a legilor campaniei electorale: candidații PSD s-au asociat în mod voit și evident cu tricolorul României de pe echipamentul sportivelor, cu imnul intonat în imaginile difuzate, cu performanțele unei echipe naționale a României, cu medaliile câștigate și filmate insistent la cadru strâns", spune purtătorul de cuvânt al PNL.