MENIU

PNL, consult oftalmologic contra voturi, în campanie electorală

Campania electorală a început deja la Bacău. Un fluturaş imprimat cu sigla PNL îi invită pe oameni să vină la sediul partidului pentru un consult oftalmologic gratuit şi măsurarea tensiunii arteriale. Serviciile sunt gratuite la orice spital de stat.

La Bacău s-a furat startul campaniei electorale. Liberalii încearcă să-i cucerească pe localnici cu unele controale oftalmologice şi măsurarea tensiunii arteriale. Pentru această campanie sediul liberalilor a devenit cabinet medical.

"Toată lumea are de câştigat de la o asemenea acţiune şi PNL şi oamenii testaţi. Unii dintre ei chiar au probleme şi nu-şi permit servicii oftalmologice plătite. Nu e o acţiune electorală", a spus Mircea Fechet, PNL  Bacău. 

Serviciile oftalmologice la care face referire liberalul sunt însă gratuite în clinicile de stat. La fel şi măsurarea tensiunii arteriale care se poate face chiar şi în farmacii.

Tot liberalii, în frunte cu primarul Romeo Stavarache, le promiteau în 2012 băcăuanilor un set complet de analize gratuite la Spitalul Municipal. Construcţia spitalului nu a fost finalizată până acum.

Mai multe articole despre:
0 PNL preşedinte control decizii oftalmologic PNL Bacau