MENIU

PMP: Ponta și PSD să renunțe la stigmatizarea adversarilor și să-și asume propriile eșecuri

PMP: Ponta și PSD să renunțe la stigmatizarea adversarilor și să-și asume propriile eșecuri / Foto: MEDIAFAX

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. PMP susţine că premierul Victor Ponta, care a afirmat că huiduielile din Buftea la adresa sa au fost făcute de liderul local al PMP, ar trebui, la fel ca şi partidul pe care îl conduce, să renunțe la stigmatizarea adversarilor și să-și asume propriile eșecuri.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. "Victor Ponta, România nu e obligată să te aplaude! Victor Ponta și PSD atacă din nou Mișcarea Populară, așa cum au făcut-o întreaga campanie electorală. La fel ca Ion Iliescu acum aproape 25 de ani, care îi considera golani pe cei care nu erau de acord cu el și cu FSN, Victor Ponta îi atacă pe cei care îi sunt împotrivă folosind epitete jignitoare precum fasciști sau interlopi. Dacă premierul Ponta se confruntă din ce în ce mai des în ultima vreme cu nemulțumirea cetățenilor, asta înseamnă că guvernarea PSD e din ce în ce mai proastă. Românii nu sunt subordonații lui Victor Ponta și au dreptul să-l critice dacă doresc", se arată într-un comunicat al PMP.

Formaţiunea cere lui Victor Ponta și PSD să renunțe la stigmatizarea adversarilor și să-și asume propriile eșecuri.

"Și le cerem românilor să-și exprime în continuare nemulțumirea față de Victor Ponta venind azi la vot și votând împotriva PSD, votând Mișcarea Populară", se arată în comunicat.

Premierul Victor Ponta a fost întâmpinat, dumincă, la ieşirea de la Şcoala 2 din Buftea, unde a susţinut-o pe Gabriela Szabo la vot, de două grupuri de cetăţeni, unii l-au aclamat, iar alţii l-au huiduit. După ce a plecat de la Şcoala 2 din Buftea, Victor Ponta, a fost aclamat de un grup de tineri care au strigat "Ponta, Ponta!", în timp ce alţi tineri l-au huiduit şi i-au strigat "Plagiator!".

Unii tineri i-au reproşat lui Ponta că i-a catalogat drept golani într-o emisiune televizată. Ponta le-a răspuns, înainte de a se urca în maşină: "Cred că l-aţi auzit pe Băsescu, nu pe mine". După ce Ponta a plecat, unul dintre tineri a declarat ziariştilor că ei sunt nemulţumiţi deoarece tinerii au fost catalogaţi de Ponta drept golani, drogaţi. El a spus că nu e normal ca Ponta să-i jignească şi s-a declarat nemulţumit şi de faptul că premierul a fost aclamat în faţa secţiei de vot de la şcoala 2 Buftea.

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au aşteptat la ieşirea de pe peron.

PSD susţine că "aşa-zisele" huiduieli la adresa liderului social-democrat Victor Ponta la Buftea au fost "făcute" de preşedintele PMP Buftea, Cioarec Doru Daniel, şi precizează: "PMP să nu îşi mai folosească membrii de partid, dar mai ales interlopi, pentru a intimida competitorii electorali".