MENIU

Liviu Pleșoianu lămurește problema "statului paralel". "Viorica Dăncilă este teleghidată!"

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu o înfruntă pe premierul Viorica Dăncilă și se declară nemulțumit de schimbarea ei de atitudine! Totodată, politicianul ține să aducă în discuție și problema "statului paralel".

"Eu îmi doresc să ajung la Congres și să vorbesc în numele milioanelor de oameni care ne votează și care nu pot să înțeleagă cum este posibil ca un om care se exprima într-un sens până pe 26 mai, după 26 mai se exprimă în alt sens.

După cum bine știți doamna Dăncilă urca împreună pe scenă cu mine la mitingul din 9 iunie 2018, în spatele domniei sale era un ecran mare în Piața Victoriei, pe care scria JOS STATUL PARALEL! În fața doamnei Dăncilă era un pupitru pe care scria tot JOS STATUL PARALEL!.

Doamna Dancilă a și spus că este alt om acum, că dintr-o dată s-a regăsit pe sine, că până acum n-a fost dânsa, vă dați seama premierul României spune că n-a fost ea însăși până acum, n-am cum să mă gândesc la faptul că n-ar fi teleghidată.

Doamna Dăncilă este teleghidată de oameni care NU fac parte din statul paralel, pentru că statul paralel nu există!", a spus Pleșoianu.

Pleșoianu o înfruntă pe Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă va avea contracandidat la șefia PSD. Liviu Pleșoianu se înscrie în cursa pentru fotoliul de șef al partidului. Până miercuri lista de înscrieri rămâne deschisă. Bătălia se dă însă mai mult pe funcțiile de președinte executiv și secretar general.

Mai multe articole despre:
Viorica Dăncilă Liviu Pleșoainu