MENIU

Pleșoianu o înfruntă pe Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă va avea contracandidat la șefia PSD. Liviu Pleșoianu se înscrie în cursa pentru fotoliul de șef al partidului. Până miercuri lista de înscrieri rămâne deschisă. 

Liviu Pleşoianu, deputat PSD: „Am înţeles că până acum a fost dictatură în partid şi acum e democraţie. Vreau să văd câtă democraţie e. Din ce aud din partid, multe zvonuri, se pare că se încearcă a fi blocate şi candidatura mea, şi candidatura lui Codrin Ştefănescu.

Bătălia se dă însă mai mult pe funcțiile de președinte executiv și secretar general.

Pentru funcția de secretar general candidează Felix Stroe, Robert Cazanciuc și Cătălin Stoichiță, iar pentru funcția de președinte executiv Daniel Suciu.

Vechiul secretar general al PSD are vrea să fie noul secretar general

 

 

 Pentru funcția de președinte PSD și-a anunțat candidatura actualul președinte interimar, Viorica Dăncilă. Ministrul Ecaterina Andronescu a spus, la rândul ei, că nu exclude să candideze pentru cea mai importantă funcție din partid.

Social-democraţii se vor reuni în Congres weekend-ul viitor, pe 29 iunie, pentru alegerea preşedintelui, a preşedintelui executiv şi a secretarului general.

Viorica Dăncilă a preluat interimatul conducerii PSD pe 27 mai, după condamanarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare.

Mai multe articole despre:
Plesoianu