MENIU

Orban, lui Zgonea: Trebuia să-l întrerupeţi pe Ponta când a vorbit vrute şi nevrute în plen

Orban, lui Zgonea: Trebuia să-l întrerupeţi pe Ponta când a vorbit vrute şi nevrute în plen

Deputatul PNL Ludovic Orban i-a spus în plen lui Valeriu Zgonea că trebuia să-l întrerupă la dezbaterea cerută de PNL pe premierul Ponta care "a vorbit vrute şi nevrute" pe alte teme, fără să se refere la reducerea CAS şi scutirea impozitului pe profitul reinvestit, iar Zgonea i-a tăiat microfonul.

"Domnule Zgonea, trebuia să-l întrerupeţi pe Victor Ponta când a vorbit vrute şi nevrute şi a bătut câmpii pe alte teme fără să aflăm când va scădea CAS cu cinci puncte procentuale şi când va fi eliminat impozitul pe profitul reînvestit", a spus Orban.

În replică, Valeriu Zgonea i-a tăiat microfonul şi i-a spus să vorbească la secţiunea de declaraţii politice de marţi dimineaţa, când poate vorbi cât timp vrea.

După ce i-a redat microfonul, Orban a spus: "Îl rog pe ministrul în relaţia cu Parlamentul Eugen Nicolicea să-l consilieze pe cel care îi este şef şi pe dumneavoastră, domnule Zgonea, să nu vă comportaţi ca un subaltern, ci ca un preşedinte al Camerei Deputaţilor".

Deputatul PDL Mircea Toader a spus, la rândul său, că este nelămurit în privinţa dezbaterii, dacă se discută de CAS sau de preţul la energie.

Liderul deputaţilor PSD, Marian Neacşu, a afirmat că este "o parte penibilă a opoziţiei". El a adăugat că a reuşit cu greu să afle care este tema dezbaterii cerute de PNL.

Mai multe articole despre:
parlament PNL Ludovic Orban plen PDL Valeriu Zgonea