MENIU

Orban anunță valul de plângeri la Curtea Constituțională

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat marți că partidul pe care îl reprezintă intenționează să trimită mai multe plângeri la Curtea Constituțională a României.

"Suntem pregătiți să atacăm la Curtea Constituțională atât modificările la Codurile de procedură penală cât și Codul penal. Urmărim cu mare atenție și votăm împotriva Belinei 2, susținută de Bădălău. Vrea și el să aibă Belina lui.

În cazul în care o majoritate reușește să impună adoptarea acestei legi să atacăm la Curtea Constituțională. De asemenea  ne opunem categoric la legea dării în plată inițiată de PSD - ALDE. Suntem pregătiți să atacăm la Curtea Constituțională.

Dragnea și PSD, deși se bat cu cărămida în piept că asigură produse de calitate pentru consumatorii români, au trădat interesele României votând în favoarea unei directive UE pentru protecția consumatorului. Fix cea care permite perpetuarea dublului standard.

PSD, prin guvern, deține președinția UE, iar la negocierile din trialog, la Ecofin, unde linia de negociere trebuia dată de Bădălău, au acceptat un text prin care, în condițiile obiective, se permite perpetuarea dublului standard. Dacă vor continua să existe produse cu calitate scăzuta e vina exclusiv a PSD-ALDE.

Cine s-a fript cu ciorbă suflă și-n iaurt.  Încă nu știm care este forma finală a modificărilor. Oricând ne putem aștepta la orice amendament care să afecteze în ansamblu Codul penal sau Codurile de procedură penală", a spus liderul PNL, Ludovic Orban.

Mai multe articole despre:
PNL Orban CCR aviz ccr PSD ALDE dublul standard