MENIU

Oprișan: PSD va avea premier, indiferent cum îl cheamă, până la capăt

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a declarat, luni, că  Partidul Social Democrat "va avea premier, indiferent cum îl cheamă, până la capăt", precizând că va candida pentru funcția de vicepreședinte al PSD ori pentru cea de prim-vicepreședinte, în funcție de modificările la Statutul partidului.

Întrebat dacă, în eventualitatea în care s-ar deschide o poartă de negociere la Cotroceni, PSD ar trebui să negocieze postul de premier, Marian Oprișan a răspuns că "PSD nu poate fi umilit în România de nicio altă forță politică din acest punct de vedere, fie chiar entități ale statului român", potrivit HotNews.ro.

"Eu cred că PSD a demonstrat din 2012 până acum că a guvernat foarte bine și în folosul cetățenilor României și că PSD va avea premier, indiferent cum îl cheamă, până la capăt", a adăugat Oprișan, subliniind faptul că  PSD a demonstrat, în cele mai grele momente ale sale, că este un partid democratic și că are o conducere democratică.

În acest context, Oprișan a punctat că va candida pentru funcția de vicepreședinte al PSD ori pentru cea de prim-vicepreședinte.

"Depinde cum vom statua propunerile pentru modificările Statutului PSD", a mai afirmat Oprișan.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Marian Oprişan Liviu Dragnea cexn psd