MENIU

Oprișan despre "proasta României": "N-am spus așa ceva! Dăncilă merită să fie președintele României"

Baronul de Vrancea susține că nu ar fi declarat, în biroul lui Marcel Ciolacu, "dați o căutare pe Google cu proasta României și vă dă rezultat Dăncilă". "Nici când îmi displăcea modul de a conduce partidul al lui Liviu Dragnea, nu obișnuiam să jignesc președintele partidului, cu atât mai mult o femeie", a declarat Marian Oprișan.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, ar fi jignit-o pe Viorica Dăncilă, în ședința liderilor PSD, care s-au întâlnit în biroul lui Marcel Ciolacu. Ulterior șeful CJ Vrancea a negat că ar fi folosit un limbaj urat la adresa președintelui partidului.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a spus vineri ca trebuie dinamizata echipa de campanie a Vioricai Dancila la prezidentiale.

Conform surselor din PSD, Marian Oprișan ar fi spus: ”dați o căutare pe Google cu proasta României și vă dă rezultat Dăncilă”. Oprișan a declarat că nu a făcut asemenea declarații și că nu a jignit-o vreodată pe Viorica Dăncilă, nici măcar în absență.

„Nici când îmi displăcea modul de a conduce partidul al lui Liviu Dragnea, nu obișnuiam să jignesc președintele partidului, cu atât mai mult o femeie.Este o perioadă în care se încearcă, prin tot felul de manipulări-unele chiar din interiorul PSD-generarea unor tensiuni între liderii partidului.” a declarat Oprișan

Doamna Dăncilă e cinstită, merită să fie președintele României.

Nu avea cum sa fie prezenta (la intalnirea din biroul lui Marcel Ciolacu) pentru ca era la  sedinta de Guvern. In spiritul nostru istoric, tradatorii au facut sa treaca motiunea de cenzura, nu a fost in stare opozitia.

Mihai Fifor e secretar general al partidului si a fost ales de Congres, nu discutam in acest moment despre persoane. Dupa prezidentiale trebuie Congres, data o sa o stabilim cu colegii

In partid nu avem ce sa schimbam, trebuie sa luat act din mers ca din cauza tradatorilor a trecut motiunea de cenzura

Toti colegii am dorit sa nu treaca aceasta motiune pentru ca trebuia sa ne ducem la capat programul de guvernare.

Ne pregatim de prezidentiale, sper sa castige alegerile Viorica Dancila. Trebuie dinamizata echipa de campanie

Ana Birchall ar trebuie sa-si tina gura. Cat timp judecatorii din Romania intra in jurisdictia DNA niciun cetatean nu are garantii ca este un proces echitabil intre cetateanul respectiv si DNA. Nu exista egalitatea de arme. Ana Brichall nu cred ca a incalcat linia partidului, dar cred ca a exagerat.