MENIU

Omul Negru al Zilei, Nicu(șor) al lu’ Iohannis&Kavalec. Cum să faci din doi politicieni slabi un prezidențiabil mai bun. Soarta lui Ciolacu depinde de victoria lui Firea!

Nicușor Dan / Foto: Inquam Photos

Transcrierea pamfletului „Omul Negru al Zilei” din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM

Nicu și Nicușor s-au pozat împreună la meciul de retragere al generației de aur. E vorba despre Nicu Ciucă, protejatul lui Iohannis, și despre Nicușor Dan, protejatul ambasadoarei Kavalec, primarul de București, om din rețeaua lui Coldea. Trebuie să știți că n-au stat întâmplător unul lângă celălalt – invitațiile și locurile pentru asemenea oameni, cum e președintele Senatului, respectiv primarul general, sunt selectate cu grijă, dar și faptul că știrea și poza cu statul lor împreună la meci a fost publicată înadins și, mai important, nu a fost contestată sau comentată. 

De aici încep eu analiza. Vă amintiți că la finalul anului trecut am prezis că Iohannis va rupe Alianța cu PSD după europarlamentare și va construi o alianță PNL-ADU, adică USR, ce să susțină un candidat comun la prezidențiale, candidat cu care musai trebuie să fie de acord și americanii. 

Odată cu expunerea și inculparea oamenilor din rețeaua Coldea, printre multe alte efecte trebuie să operăm de acum înainte și cu realitatea incapacității pe această cale a Laurei Codruța Kovesi pentru vreo candidatură la prezidențiale în 2024. De acum e clar că „zeița”, compromisă de legăturile cu Coldea, nu mai este corespunzătoare pentru o carieră politică. 

Ei bine, tocmai poza de pe Arena Națională cu noul cuplu denumit generic Nicu(șor) ne indică faptul că planul lui Iohannis a fost pus în mișcare, iar acesta prevede ca prezidențiabilul Ciucă să fie sprijinit de primarul general Nicușor. Miile de panouri din țară în care ne este prezentat scriitorul Ciucă, „ostașul în slujba țării”, dar de fapt ostașul plagiator, chiar asta explică: proiectarea lui Ciucă ca viitor candidat, pentru că altfel prezența lui pe panouri nu ajută cu absolut nimic candidații PNL la locale și europarlamentare, ba chiar îi încurcă mult.

Citește continuarea pe solidnews.ro

Mai multe articole despre: