MENIU

Noul prefect al județului Brăila: Da, este adevarat ca sunt finul domnului Tudose

George Adrian Paladi, in varsta de 38 de ani, a fost numit, miercuri dupa-amiaza, in sedinta de Guvern, in functia de prefect al județului, in locul Madalinei Cochino. Noul prefect este finul de cununie al premierului Mihai Tudose, lucru recunoscut chiar de Paladi, potrivit portalului debraila.ro

Paladi, de profesie inginer, lucreaza la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, demisionand din PSD la inceputul acestui an.

Inainte de a deveni angajat la stat, George Adrian Paladi a activat in privat, ca administrator al unei firme care a avut contracte inclusiv cu institutii publice.

Numit prefect al judetului, George Adrian Paladi, a declarat in exclusivitate pentru Debrăila.ro ca nu premierul Mihai Tudose i-a propus sa ocupe functia, recunoscand insa ca a fost cununat de Tudose.

„Am primit cu bucurie, satisfactie si incantare vestea. Imi doresc sa ma ridic la nivelul asteptarilor. Sunt un om onest, bine pregatit. Da, este adevarat ca sunt finul domnului Tudose. Nu a fost insa un avantaj. Va spun ca sunt cununat de 14 ani, nu de ieri. Eu am lucrat in mediul privat”, a precizat Paladi.

Noul prefect a admis și faptul ca firma pe care a detinut-o a avut contracte din bani publici, mentionand ca 10% din numarul contractelor sunt incheiate cu institutii publice, cum ar fi Primaria Braila sau Compania de Utilitati Publice „Dunarea”.

Mai multe articole despre:
Brăila prefect fin Mihai Tudose George Adrian Paladi