MENIU

Nicolae Ciucă, după vizita în Moldova: „Am transmis susținerea pentru derularea măsurilor de reformă, îndeosebi în domeniul statului de drept”

Premierul României și al Moldovei

Premierul Nicolae Ciucă a transmis preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, cu care a purtat discuţii, vineri, în cadrul vizitei efectuate la Chişinău, susţinerea deplină pentru derularea măsurilor de reformă, îndeosebi în domeniul statului de drept.

„Mulțumesc președintelui Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, pentru discuția deosebit de valoroasă pe care am avut-o astăzi!

Am asigurat-o că Republica Moldova poate conta pe sprijinul nostru, atât de la București, cât și la Bruxelles, și am transmis susținerea deplină pentru derularea măsurilor de reformă, îndeosebi în domeniul statului de drept.

Am apreciat eforturile remarcabile în direcția reformei justiției și combaterii corupției, care situează Republica Moldova într-o poziție favorabilă în privința parcursului european.

Am deplină încredere că vom păstra dialogul strâns în ceea ce privește promovarea obiectivelor și demersurilor Republicii Moldova în relația cu Uniunea Europeană, cât și în implementarea proiectelor comune în beneficiul cetățenilor”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca vizita moldova