MENIU

Moise Guran, verdict final pentru Dragnea: ”A fost executat de națiune!”

Moise Guran

Invitat la ”Legile puterii, jurnalistul Moise Guran a vorbit despre Liviu Dragnea și a explicat rezultatul alegerilor de duminică. La rândul său, politologul Stelian Tănase a vorbit despre efectul condamnării liderului PSD asupra membrilor partidului.

”Liviu Dragnea a fost executat de națiune. Dragnea e old news. A fost executat de națiunea română. Votul semnifică multe, dar în primul rând semnifică că nu vrem să fim o nație de hoți, de-asta s-a cerut și referendumul, chiar daca n-a fost Iohannis suficient de abil cât să facă și mai puternic referendumul din punct de vedere al efectelor”, a spus jurnalistul Moise Guran, luni, după dubla lovitură a alegerilor și a condamnării definitive a lui Liviu Dragnea. 

Politologul Stelian Tănase a punctat la rândul stău starea de spirit a membrilor Partidului Social-Democrat.

”Alegerile au furnziat o surpriză...Condamnarea lui Dragnea a fost o surpriză, de 5 ani durează procesul și nu dădeau sentința.Îi credeam lași că tot amânaă și găsesc tot felul de motive și Dragnea si judecatorii. Când am auzit că a fost condamnat am zis că aici se schimbă lucrurile, sunt alti actori, alte jocuri, ati vazut o pe Dăncilă, parcă era cu echipa de pompe funebre sau ca în filme scarry, erau gri, sumbri, supărați”, a observat Stelian Tănase.

În numai 24 de ore, era Dragnea în fruntea României s-a încheiat în cel mai dezastruos mod cu putință pentru cel supranumit DADDY. Mai întâi, românii l-au condamnat pe liderul PSD prin vot. Social-democrații au obținut la europarlamentare cel mai slab scor din istoria formațiunii politice.

În doar câteva ore de la primele rezultate oficiale, completul de cinci judecători de la Înalta Curte i-a mai dat o lovitură. L-a trimis la Rahova pe cel care a stat în spatele schimbărilor radicale ale legislației penale în favoarea infractorilor. 

Mai multe articole despre:
Stelian Tănase Moise Guran Legile Puterii