MENIU

Miting PSD Iași: Dumitru Buzatu, umilit din nou. Ce a pățit când a ajuns la manifestație

<p>Dumitru Buzatu</p>

Miting PSD Iași. Coloana lui Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a fost “gonită” de către manifestanţi. 

Miting PSD Iași. Zeci de oameni au aruncat cu apă din sticle în ei. O altă coloană care cobora dintre Universitatea de Medicină din Iași a luat-o la fugă şi s-au regrupat ulterior în faţă hotel Unirea, scrie ziaruldeiasi.ro.

Singurul loc prin care grupuri de social-democrati mai pot intra în siguranţă în Piaţa este zona pe la blocul Tarom. În rest, protestatarii ocupă aproape toate zonele.

Miting PSD, la Iași. Jandarmii, prezență sporită: mii de oameni au înconjurat Piața Unirii - LIVE

Miting PSD Iași. Piaţa Unirii din Iaşi este împărţită în două Românii: România partidului de guvernământ și România celor care protestează! Liviu Dragnea şi candidaţii PSD la europarlamentare vor fi prezenţi în centrul Iaşiului, la un miting de proporţii. Sunt aşteptaţi de zeci de mii de susţinători pesedişti, dar şi de două contramanifestaţii. Sute de jandarmi au fost mobilizați la fața locului, după ce spiritele s-au încins.

Dăncilă, primită cu huiduieli, la Cluj. Protestatarii au fugit după ea, jandarmii au intervenit

Pe 5 mai, liderul PSD Vaslui a avut parte de o altă umilire. Acesta a organizat un miting electoral la Vaslui, unde doar o mână de oameni au venit la manifestație. Dumitru Buzatu i-a apostrofat pe vasluieni cerându-le ”să iasă din letargie”

Mitingul PSD de la Vaslui a început pe ritmurile fanfarei de la Cozmeşti, invitată la eveniment, şi s-a încheiat după doar jumătate de oră, timp în care au susţinut discursuri Dumitru Buzatu, soţia acestuia, senatoarea Gabriela Creţu, şi alţi câţiva lideri locali.