MENIU

Ce a pățit omul care i-a strigat lui Dragnea, la Iași: ”Moldova nu-i a ta, nimicule!” - VIDEO șocant

Miting Iași: un protestatar, îmbrâncit pentru că striga împotriva lui Dragnea

Miting Iași. Un bărbat care a strigat împotriva lui Liviu Dragnea la mitingul de la Iași a fost îmbrâncit de un individ, posibil organizator al mitingului PSD. 

Miting Iași. Un bărbat aflat printre pesediști și organizatori ai marelui miting de la Iași a început dintr-o dată să strige împotriva lui Liviu Dragnea, în momentul în care acesta trecea prin mulțime. 

”Moldova nu-i a ta, nimicule!”, i-a strigat bărbatul de mai multe ori. 

Reacția pesediștilor a fost rapidă. Un individ înalt l-a luat pe protestatar, un om în vârstă, și l-a îmbrâncit departe de Dragnea. 

Nu a fost singurul incident în care pesediștii au folosit forța la mitingul de la Iași. O jurnalistă a fost lovită cu o pancartă de unul dintre participanții la miting, deși nu făcea decât să filmeze venirea acestora.  

Miting Iași: jurnalistă, lovită cu pancarta de unul dintre participanţii la miting

Jurnalista Roxana Costaş a povestit pe pagina sa de socializare că a fost nevoită să întrerupă în timp ce filma cu telefonul mobil momentul în care soseau oamenii în Piaţa Unirii.

"Clipul s-a oprit pentru că m-au luat la bătaie susţinătorii lui Dragnea. Atât!", a scris Roxana Costaş, prezentând şi filmul pe care a reuşit să surprindă inclusiv momentul în care era agresată.

Dar nici liderii PSD nu au avut un miting ușor. Rovana Plumb şi Carmen Avram au fost evacuate cu ajutorul a numeroşi bodyguarzi şi jandarmi, însoţite de huiduieli şi scandări anti PSD.

Miting Iași: scene halucinante, Rovana Plumb şi Carmen Avram, evacuate cu huiduieli (VIDEO)

În imagini se vede că Rovana Plumb pare uşor speriată de intensitatea protestelor şi chiar le spune celor care o escortau că nu merge la maşină.

Toţi cei care le însoţeau pe Rovana Plumb şi Carmen Avram priveau în sus, ca şi cum se temeau ca de la etajele clădirilor din jur să nu se arunce cu ceva.

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea miting Iasi